logo
Werkwijze

Onze werkwijze, een persoonlijke aanpak en de coördinatie van A tot Z

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een persoonlijke aanpak en coördinatie van A tot Z. Als partner leggen wij het traject samen met u af om tot een resultaat te komen dat volledig naar uw wens is.

Kennismaking

Offerte

3D ontwerp

Atelier

Plaatsing

Hoe gaan wij te werk?
Offerte aanvragen

U contacteert ons telefonisch of per mail met uw vraag, idee of project. Wij garanderen op onze beurt dat wij uw aanvraag behandelen binnen de 7 werkdagen. U heeft een zeer concreet plan of project? Stuur ons alvast de bouwplannen of schetsen door. Wij inspireren u graag met onze referenties op de website en ontwerpen vervolgens naargelang uw voorkeuren.

Ook wanneer u iets op maat wenst, denken wij graag met u mee om uw idee te ontwerpen en te realiseren.

Kennismakend gesprek

Net omdat wij persoonlijk contact hoog in het vaandel dragen, nodigen wij u graag uit voor een kennismakend gesprek. Wij luisteren en capteren uw wensen. Vervolgens presenteren en begeleiden wij u doorheen het ruime aanbod en de verschillende mogelijkheden. Dit zowel conceptueel als op het gebied van materiaalkeuze.

Offerte op maat

Op basis van het kennismakend gesprek, ontvangt u van ons een offerte op maat. Deze wordt stap voor stap met u doorgenomen. Wanneer we tot een akkoord komen, gaan we aan de slag.

Een 3D ontwerp

Wij komen bij u langs voor de definitieve opmetingen. Zo zijn wij in staat om u een zeer concreet 3D ontwerp te bezorgen van uw project. Deze 3D tekening geef u een eerste realistisch beeld nog voor de productie. Het geeft u tegelijk de mogelijkheid om het ontwerp nog bij te sturen in de richting van uw wensen.

Aan de slag

Na goedkeuring van het ontwerp, wordt uw project vervaardigd in ons atelier. Onze vakmannen beschikken over de unieke expertise en knowhow om uw project met oog voor detail te vervaardigen in eender welk materiaal. Wij volgen daarnaast de werken op de voet op en staan steeds tot uw beschikking.

Plaatsing

Wanneer de productie werd gefinaliseerd, gaan we over de plaatsing. Wij overleggen met u om een geschikt moment in te plannen. De plaatsing gebeurt door onze eigen vakmannen en met respect voor uw leefomgeving en met oog voor een naadloze afwerking.