logo

Welkom bij Dewitte Trappen, uw vakman voor stalen trappen, maatwerk en meer.

Uw interieur,
ons vakmanschap.

U heeft een project en u houdt van mooi en functioneel design? Wij helpen u om uw persoonlijk idee te realiseren en gaan samen met u op zoek naar een originele en exclusieve oplossing.

Volledig naar uw smaak, uitgevoerd in de beste materialen en met oog voor detail. Want uw interieur is ons vakmanschap.

Over ons
Ons aanbod

Kennismaking

Offerte

3D ontwerp

Atelier

Plaatsing

Van ontwerp,
tot uitvoering.

Wij zijn uw partner van het eerste contact tot de laatste handdruk. U wordt persoonlijk begeleid doorheen uw volledige project. Van vraag tot oplossing. Van tekening tot toepassing. Van ontwerp tot uitvoering. Onze vakmensen beschikken over een unieke knowhow en staan garant voor een persoonlijke service en een uitmuntend resultaat.

Realisaties en inspiratie

Onze jarenlange ervaring resulteerde in heel wat tevreden klanten en realisaties om fier op te zijn. Laat u inspireren door een greep uit onze referenties.

Meer realisaties

Waarom kiezen voor,
Dewitte Trappen?

  • Trappen in alle soorten en maten
  • Van advies tot plaatsing
  • Tientallen jaren ervaring
  • Gebruik van duurzame materialen
  • Persoonlijk advies op maat
  • Professionele plaatsing
Contacteer ons

Nieuw: verhuur van allerhande materiaal.

Dewitte Trappen biedt de nodige apparatuur en ondersteuning zoals kleine series zaag-, boor- en freeswerk, evenals zaagmachines. Onze schaarlifts, transport aanhangwagens en oprijplaten maken het mogelijk om veilig op hoogte te werken en zware lasten te vervoeren, terwijl ons kunstatelier u kan helpen bij de creatie van stalen monumenten en ornamenten.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen assisteren bij uw specifieke behoeften in deze eerste fase van uw project.

Meer info